Update: iTunes 10.1.2

Redactie
28 januari 2011, 19:16
1 min leestijd
Update: iTunes 10.1.2

Vannacht heeft Apple een nieuwe versie van iTunes op de servers gezet. Voor Nederlanders is deze update niet erg interessant, maar voor de Amerikanen daarentegen wel. Zonder de update zal iTunes de nieuwe iPhone 4 van Verizon namelijk niet herkennen. Daarnaast zijn er enkele onzichtbare bugfixes in de update verwerkt.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPhone in Amerika

Deze maand werd er een nieuwe iPhone getoond in Amerika. Deze iPhone lijkt precies op de iPhone die hier in Nederland wordt verkocht, maar bevat een andere antenne. Deze antenne kan verbinding maken met een CDMA-netwerk. Dit netwerk wordt in Nederland niet gebruikt op dit moment.

Hier in Nederland is vorig jaar al het iPhone-monopolie van T-Mobile gestopt door Apple, maar in Amerika heeft AT&T op dit moment nog steeds het alleenrecht op de verkoop van de iPhone. Vanaf 10 februari gaat Verizon de eerste iPhone 4 verkopen. Men verwacht dat de CDMA-iPhone miljoenen keren verkocht gaat worden dit jaar.

iTunes 10.1.2 is gratis te downloaden via een software update. Als je iTunes opstart, krijg je vanzelf de melding op je scherm.

Categorie: Apple
Thema: iTunes

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen