Update: iTunes 10.0.1

Apple heeft vandaag de eerste update voor iTunes 10 uitgebracht. Deze update brengt slechts één zichtbare verandering met zich mee: Ping sidebar. Pingsidebar is een sidebar naast je muziek, waarmee je met één tik op de knop een nummer kan delen via Ping. Jouw volgers zullen dit nummer dan in hun ‘timeline’ zien verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Populariteit van Ping

Apple publiceerde twee dagen na de lancering van Ping een persbericht waarin ze vol trots meldden dat het netwerk al meer dan een miljoen gebruikers had. Hierdoor leek het kort alsof Ping zich vanaf de start staande zou houden tussen de andere netwerken, maar het tegendeel lijkt waar te zijn.

Ping is een flop als we de kranten mogen geloven. De grote hoeveelheid gebruikers van Ping blijken vooral mensen te zijn die even een kijkje nemen uit nieuwsgierigheid. Deze gebruikers keren daarna bijna nooit terug naar Ping om te kijken of er iets op hun pagina gebeurt.

Apple heeft nog veel werk voor de boeg om Ping populair te maken. Het is nog maar de vraag of de Ping sidebar een verschil gaat maken in deze lastige taak.

Via MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.