Update: Infinity Blade 1.2
Redactie

De game ‘Infinity Blade’ is vanaf vandaag de updaten naar versie 1.2 via de App Store. Infinity Blade is de afgelopen tijd erg veel gedownload vanwege de grafische kwaliteiten van de applicatie. De ontwikkelaars hebben namelijk als eerste iOS-developers de Unreal Engine in hun applicatie verwerkt. Hierdoor heeft de game een grafische kwaliteit die te vergelijken is met een PS3-game.

Nieuwe tegenstanders, vechtgebieden en attributen

De ontwikkelaars hebben groots uitgepakt voor deze update. Ze hebben namelijk tien nieuwe tegenstanders, meer dan dertig nieuwe attributen en zes nieuwe vechtgebieden aan de applicatie toegevoegd. Al deze nieuwe elementen zijn gratis te downloaden als je op dit moment al een Infinity Blade-speler bent.

Prijsverlaging

Tegelijkertijd met de verschijning van de update hebben de ontwikkelaars een prijswijziging doorgevoerd. Hierdoor kost de applicatie nu ruim 2,50 minder dan voorheen. Op dit moment betaal je namelijk slechts 2,39 voor de mooie game. De prijsverlaging zal er ongetwijfeld voor zorgen dat de game weer naar boven klimt in de ‘Top 25 betaald’.

Infinity Blade is te downloaden via de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.