De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

GarageBand voor iPhone en iPad leert je nu hoe je remixt als Dua Lipa en Lady Gaga

Bram Lettenmeijer
29 juli 2021, 18:52
1 min leestijd
GarageBand voor iPhone en iPad leert je nu hoe je remixt als Dua Lipa en Lady Gaga

De GarageBand-app voor de iPhone en iPad is bijgewerkt met geheel nieuwe geluidenpakketten van een aantal topartiesten en producers, waaronder Dua Lipa en Lady Gaga.

Lees verder na de advertentie.

Grote update voor GarageBand nu beschikbaar

Apples muziek-app GarageBand krijgt een flinke update, die zorgt voor een hoop nieuwe mogelijkheden. Apple geeft beginnende producers hiermee de kans om kwalitatief betere muziek te maken en te leren van industrie-professionals.

GarageBand-gebruikers kunnen hun remixvaardigheden voortaan verfijnen onder begeleiding van popartiesten Dua Lipa en Lady Gaga. Tijdens zogenoemde Remix-sessies kunnen beginnende producers oefenen met geïsoleerde vocals en beat- en instrumenttracks van de nummers ‘Break My Heart’ en ‘Free Woman’.

De sessies bevatten daarnaast handige, ondersteunende video’s. Hierin leggen de artiesten uit hoe ze te werk gaan. De nieuwe Remix-sessies zijn een uitbreiding op bestaande educatieve sessies, die Apple al langere tijd aanbiedt via het Today at Apple-programma.

Beter produceren met nieuwe geluidenpakketten

De nieuwe versie van GarageBand biedt naast de remixsessies ook zeven nieuwe geluidenpakketten. Deze bevatten rechtenvrije loops, beats, instrumenten, drumkits, synth-patches en samples. Bekende producers zoals Boys Noize, Mark Lettieri, Oak Felder, Soulection, Take A Daytrip, Tom Misch en TRAKGIRL hebben de geluiden ontwikkeld.

De nieuwe Remix-sessies en geluidenpakketten zijn nu beschikbaar in de GarageBand-geluidsbibliotheek. Je hoeft de app zelf niet te updaten. Heb je de GarageBand nog niet? De app is gratis downloadbaar voor zowel de iPhone als de iPad in de App Store.

GarageBand

Apple

Gratis via App Store

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Dat kan via de website en onze gratis iPhoned-app. Ook kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Meer Apple-nieuws:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu