Update: Appie 2.0
Redactie

Deze week is de officiële applicatie van Albert Heijn van een update voorzien. Appie 2.0 bevat veel nieuwe functies. Één daarvan is het synchroniseren van boodschappenlijstjes met andere apparaten. Hierdoor kan je bijvoorbeeld een boodschappenlijstje maken op je computer, en deze vervolgens binnenhalen op de iPhone.

Mijn ah.nl

Om gebruik te maken van de nieuwe synchroniseer-functie heb je een profiel nodig op mijn ah.nl. Deze kan je gratis aanmaken op de website. De website heeft nagenoeg dezelfde functies als de applicatie, maar vertoont alles op een groot scherm. Dit kan handig zijn als je thuis je boodschappenlijstje gaat maken. Door de koppeling met de applicatie heb je het boodschappenlijstje van de website bijna gelijktijdig op de iPhone staan.

Bonusaanbiedingen

Via Appie 2.0 krijg je de Bonusaanbiedingen zondag al op je toestel te zien. Een slimme techniek zorgt ervoor dat Bonusaanbiedingen die je al eerder hebt aangeschaft boven in de lijst verschijnen. Hierdoor zie je direct de aanbiedingen die je waarschijnlijk het interessantst vindt.

Appie van Albert Heijn

Albert Heijn

6 (42 reviews)
Gratis via App Store

http://www.youtube.com/watch?v=RglqIdGu4Pg&feature=player_embedded

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.