Unlocksoftware iOS 4.2.1 voor iPhone 4 in de maak

Nadat de hacker Comex eerder de mededeling deed dat er op kerstdag een nieuwe jailbreaksoftware in de vorm van JailbreakMe beschikbaar zal worden gesteld, heeft een andere hacker genaamd Sheriff_hashim een tweetbericht gepost waarin vermeld stond dat de unlocksoftware voor iOS 4.2.1 voor de iPhone 4 onderweg is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De hacker gaf in deze tweet nog niet veel details vrij, enkel dat het om unlocksoftware zou gaan voor de laatste iOS 4.2.1 op de iPhone 4. De software zal volgens eigen zeggen in de maand januari volgend jaar worden uitgebracht.

Afgelopen maand had het Dev-Team reeds een nieuwe versie van hun unlocksoftware genaamd UltraSnow voor firmware 4.2.1 uitgebracht, echter werkt deze enkel op de iPhone 3G en 3GS. Tot heden is het aldus nog niet mogelijk om een iPhone 4 met iOS 4.2.1 te unlocken, maar daar komt spoedig verandering in.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.