Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

United Airlines deelt iPhone 6 Plus uit aan alle vluchtverzorgers

Rutger Otto
11 december 2014, 8:58
2 min leestijd
United Airlines deelt iPhone 6 Plus uit aan alle vluchtverzorgers

Stewards en stewardessen van United Airlines mogen in hun handen wrijven. De vliegtuigmaatschappij deelt in totaal ruim 23 duizend iPhone 6 Plus-toestellen uit aan het personeel.

Lees verder na de advertentie.

United Airlines iPhone 6 Plus

Vlieg je volgend jaar met United Airlines, dan kan het je opvallen dat het personeel in het vliegtuig met een iPhone 6 Plus loopt. United Airlines heeft een bestelling voor ruim 23 duizend iPhone 6 Plus-modellen geplaatst, zodat alle stewards en stewardessen er één krijgen. Met de telefoons moeten ze transacties kunnen afhandelen, maar ook gemakkelijk e-mail en andere bedrijfsinformatie kunnen checken.

De medewerkers krijgen de toestellen vanaf het tweede kwartaal volgend jaar. Overigens is dit niet de eerste keer dat United Airlines producten van Apple omarmt. In 2011 begon het bedrijf met het installeren van iPads in de cockpit. Er zijn nu ook plannen om die te vervangen met een iPad Air 2.

“We zijn blij om deze investering voor onze vluchtverzorgers te maken”, zegt Sam Risoli van United Airlines. “De iPhone 6 Plus zal hen in staat stellen om mensen nog beter van dienst te zijn. Ook krijgen onze medewerkers met een druk op de knop toegang tot belangrijke werkgegevens.”

united airlines iphone 6 plus

Transacties en werkinformatie

Net na de uitrol zullen stewards en stewardessen de meeste transacties aan boord met de iPhone 6 Plus kunnen afhandelen en krijgen ze toegang tot werkgerelateerde zaken. Later hoopt United Airlines de functies uit te breiden. Zo is het plan om de veiligheidshandboek niet langer te printen, maar digitaal bij te dragen. Ook moeten mogelijke problemen meteen op het toestel zijn op te vragen.

De vliegtuigmaatschappij denkt er zelfs aan om ook enkele functies voor de passagiers voor de smartphone te ontwikkelen, al is niet bekend wat dat inhoudt. Eerder dit jaar bracht United Airlines al update uit voor haar iOS-app, waarmee passagiers tijdens de vlucht toegang hebben tot gratis videocontent.

Lees meer iPhone 6 Plus nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6 Plus

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu