Uniek: Boekenplank met geïntegreerd iPhone Dock

Een boekenplank met geïntegreerd dock en soundsystem voor je iPod of iPhone, het bestaat.

Het bedriijf, Finite Elemente uit Duitsland, biedt deze wel erg bijzondere boekenplank aan in verschillende kleuren en uitvoeringen (hoogglans en mat) – een afstandbediening behoort tot de standaarduitrusting.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone boekenplank Soundsystem met 2 x 25 watt versterker

Deze bijzondere iPhone boekenplank met de naam ‘Finite Elemente Hohrizontal 51’ heeft een ingebouwde versterker van 2 x 25 watt. Het ingebouwde soundsystem met twee speakers werkt op normale netspanning.

De ingebouwde dock (30 pins) is geschikt voor de iPod en iPhone, ook is deze boekenplank uitgerust met Audio en USB aansluiting.

De prijs van deze boekenplank met geïntegreerd soundsystem is circa € 500,-. Meer informatie op de site van Hohrizontal 51.

Let op: De plank mag je belasten met maximaal 25 kilo, in hoeverre de iPhone geschikt is als boekensteun in onduidelijk….

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.