Deze nieuwe emoji komen in een toekomstige update naar je iPhone

Lars Paijmans
11 november 2016, 9:10
1 min leestijd
Deze nieuwe emoji komen in een toekomstige update naar je iPhone

Apple geeft iOS met de komst van iOS 10.2 al meer dan honderd nieuwe emoji, maar daar blijft het niet bij. De volgende lading met 51 emoji zijn in de vorm van de Unicode 10 release al ingediend.

Lees verder na de advertentie.

Unicode 10: dit zijn de nieuwe emoji

In totaal komen er 36 nieuwe gezichtjes bij die verschillen van een gezicht met sterretjes als ogen, een overgevende emoji en een mannetje dat zijn hand voor zijn mond houdt.

Unicode 10 eten

Daarnaast zijn er aanvragen ingediend voor een emoji met een hijab en verschillende gerechten die aan het aanbod worden toegevoegd. Andere toevoegingen zijn een dinosaurus, vampier, ufo, giraffe en een man met een lange baard. Hoewel deze lijst redelijk definitief lijkt, kan het Unicode Consortium de komende maanden hier nog aanpassingen op maken.

Wanneer we deze emoji op iOS zien is nog niet bekend. Aangezien we de Unicode 9 toevoegingen met iOS 10.2 zien, is het aannemelijk dat deel 10 over een paar maanden wordt toegevoegd. Het duurde immers ook een paar maanden totdat de Unicode 9 set naar iOS kwam. De volledige lijst met nieuwe emoji is hier te bekijken.

Te veel emoji?

Wat wij ons vooral afvragen is wanneer er een manier wordt toegevoegd om gemakkelijk en snel emoji te zoeken. Het standaard toetsenbord van de iPhone puilt inmiddels uit met emoji, wat het lastiger en lastiger maakt om snel de juiste te vinden. Gelukkig zijn er al meerdere alternatieve toetsenborden voor iOS beschikbaar die dit zoeken versimpelen, maar wij zijn benieuwd wanneer Apple zelf een manier vindt om dit mogelijk te maken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Emojipedia
Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen