De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Nieuwe bluetooth speaker van Ultimate Ears kan overal mee naartoe

Rutger Otto
16 juni 2015, 15:09
2 min leestijd
Nieuwe bluetooth speaker van Ultimate Ears kan overal mee naartoe

Ultimate Ears komt met een vervolg op de waanzinnige UE Boom bluetooth-speaker: de UE Roll. Deze is rond en plat en kan daarom makkelijk meegenomen worden.

Lees verder na de advertentie.

UE Roll

De UE Boom is misschien wel de beste bluetooth-speaker op de markt. Hij is compact en geeft enorm goed geluid, in tegenstelling tot veel andere bluetooth-speakers. Na de introductie van de UE Megaboom komt UE, een merk van Logitech, nu met een opvolger in de vorm van de UE Roll.

De nieuwe speaker moet in juli in Nederland verschijnen en zal een adviesprijs van 129 euro meekrijgen. Hij moet de Mini Boom in het assortiment gaan vervangen, de reguliere Boom en Megaboom blijven bestaan. De vorm is dit keer geen cilinder, maar een soort ufo. De UE Roll is plat en rond, wat moet resulteren in een ‘helder 360-graden geluid’, zegt UE.

Hij kan zelfs mee onder de douche

De speaker komt er in verschillende kleuren met of zonder hippe patronen. Volgens Ultimate Ears is de UE Roll geschikt om overal mee naar toe te nemen. Daar is hij in elk geval klein (hij past in je hand) en licht (340 gram) genoeg voor. Ook is de speaker waterproof (IPX7), wat betekent dat je hem mee kunt nemen onder de douche of in een regenbui. Helemaal onder water is geen goed idee.

De UE Roll maakt tot 20 meter afstand bereik met je iPhone en hij gaat 9 uur op een lading mee. Naast muziek heeft de Roll ook een ingebouwde wekkerfunctie. Zelfs als je telefoon leeg is, word je dan nog gewekt door de speaker. Op de bovenkant van het apparaat staan een groot plus- en minteken waarmee je het volume aanpast, zoals je misschien kent van de andere UE-speakers. Is het geluid nog niet naar wens, dan kun je de EQ-instellingen wijzigen door een smartphone-app te gebruiken.

Lees ook het laatste Apple-nieuws

Bron: UE Roll
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu