Twitter koopt Tweetie

Er zijn op dit moment honderden Twitter-applicaties in de App Store aanwezig. Geen één van deze applicaties is officieel door Twitter ontwikkeld, want Twitter heeft op dit moment alleen maar iPhone-geoptimaliseerde website ontwikkeld. Binnenkort zal er wel een officiële applicatie van Twitter in de App Store staan, maar de meeste van jullie kennen deze applicatie al.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tweetie is verleden tijd

Twitter heeft een aantal uur geleden aangekondigd dat ze Tweetie hebben gekocht. Deze applicatie hebben ze waarschijnlijk gekocht omdat het de Twitter-applicatie is die de meeste prijzen heeft gewonnen. De applicatie heeft namelijk verschillende officiële prijzen van Apple gewonnen voor onder andere design en functionaliteit. Ook heeft de applicatie al duizenden gebruikers.

Naamsverandering en prijswijziging

Nu Twitter de applicatie in handen heeft gaan er een aantal dingen veranderen. De applicatie ondergaat bijvoorbeeld binnenkort een naamsverandering. De nieuwe naam van de applicatie gaat ‘Twitter for iPhone’ worden. Tegelijk met deze naamsverandering ondergaat de applicatie ook een prijswijziging. De applicatie kost nu 2,39, maar over een bepaalde tijd hoef je niets meer te betalen. Als je dus van plan bent om Tweetie te kopen, kan je beter nog eventjes wachten.

Bron: TechCrunch

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.