Twitter koopt Tweetie

Redactie
10 april 2010, 12:33
1 min leestijd
Twitter koopt Tweetie

Er zijn op dit moment honderden Twitter-applicaties in de App Store aanwezig. Geen één van deze applicaties is officieel door Twitter ontwikkeld, want Twitter heeft op dit moment alleen maar iPhone-geoptimaliseerde website ontwikkeld. Binnenkort zal er wel een officiële applicatie van Twitter in de App Store staan, maar de meeste van jullie kennen deze applicatie al.

Tweetie is verleden tijd

Twitter heeft een aantal uur geleden aangekondigd dat ze Tweetie hebben gekocht. Deze applicatie hebben ze waarschijnlijk gekocht omdat het de Twitter-applicatie is die de meeste prijzen heeft gewonnen. De applicatie heeft namelijk verschillende officiële prijzen van Apple gewonnen voor onder andere design en functionaliteit. Ook heeft de applicatie al duizenden gebruikers.

Naamsverandering en prijswijziging

Nu Twitter de applicatie in handen heeft gaan er een aantal dingen veranderen. De applicatie ondergaat bijvoorbeeld binnenkort een naamsverandering. De nieuwe naam van de applicatie gaat ‘Twitter for iPhone’ worden. Tegelijk met deze naamsverandering ondergaat de applicatie ook een prijswijziging. De applicatie kost nu 2,39, maar over een bepaalde tijd hoef je niets meer te betalen. Als je dus van plan bent om Tweetie te kopen, kan je beter nog eventjes wachten.

Bron: TechCrunch

Categorie: Accessoires
Spotlights: Kopen, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Black Friday