Preview: Twiba concurrentie voor Tweetie 2?
Redactie

Tweetie 2 is alweer twee weken te koop in de App Store en word gezien als een van de beste Twitter applicaties ooit. Met de komst van Tweetie 2 zijn er natuurlijk ontwikkelaars die een nog betere Twitter app willen ontwikkelen. Yummy Cocoa gaat de strijd aan met Tweetie 2 met zijn aankomende applicatie Twiba. Twiba zal naast Engels ook in verschillende andere talen komen waaronder Nederlands.

TwibaMet Twiba is het net als in Tweetie 2 mogelijk om je tweets te lezen, meerdere accounts toe te voegen, je locatie te tweeten en natuurlijk media te versturen. Twiba verschilt op een aantal punten van Tweetie 2. Ten eerste is de interface zeer mooi. Ik zelf vind hem nog mooier dan in Tweetie 2. Andere verschillen met Tweetie 2 zijn dat je geluid kunt tweeten en dat je direct naar boven kan scrollen door op de tijd te drukken. Meer verschillen zijn er niet te vinden op de site van Twiba.

Conclusie

Twiba lijkt geen grote verschillen te hebben ten opzichte van Tweetie 2. De interface lijkt heel goed. Twiba lijkt goede concurrentie te zijn voor Tweetie 2. Twiba is nog niet uit in de App Store en word nog verder ontwikkelt. De prijs is nog onbekend. Als hij uit is lijkt het me een app die je moet proberen als twitteraar.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.