Twee nieuwe iPhone’s, een iPod Touch en een nieuwe iPad aanstaande?
Redactie

Boy Genius Report heeft van een van haar bronnen een screenshot gekregen van wat deze bron heeft gevonden in de nieuwe iPad. Deze bron heeft vandaag een iPad bemachtigd en is direct ‘in’ de iPad gaan zoeken naar opvallende informatie. Hij zocht specifiek naar nieuwe producten in de iPad en wat betreft nieuwe producten heeft hij zeker gevonden wat hij zocht in het apparaat.

In het filesystem zijn de devices die we al kennen te zien maar ook een aantal nieuwe. Nieuwe apparaten in het screenshot is een iPhone3,2 , iPhone3,3 , iPod3,1 en de iProd2,1. De eerste twee lijken op twee nieuwe iPhone’s. Waarom zou Apple twee iPhone’s uitbrengen? Misschien eentje die een hele goede camera heeft. De nieuwe iPhone(‘s) zal waarschijnlijk geen groter scherm krijgen omdat de iPad al een groot scherm heeft. Zoals te zien is ook een nieuwe iPod Touch te verwachten. Afgelopen september waren de geruchten dat er een camera in de Touch zou zitten. Wie weet zit dat in de nieuwe iPod Touch. De codenaam van de iPad was iProd1,1. Nu staat er iProd2,1 wat zou duiden op een nieuwe iPad.

De tijd zal het ons leren.

Bron: Boy Genius Report

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Fred

  Wat een onzin

 • Jan van Kampen

  Niks onzin, er zijn al heel vaak producten uitgekomen die BGR al eerder uit deze code haalde. De iPad vind ik alleen nu nog wat vergezocht. De nieuwe iPhone(s) moeten op dit moment toch wel redelijk af zijn.

 • Aap

  ik zie toch echt het volgende:

  – iFPGA (geen idee wat dit is)
  – iPhone 3,1 (4e generatie iPhone – model ,1)
  – iPhone 3,2 (4e generatie iPhone – model ,2)
  – iPhone 3,3 (4e generatie iPhone – model ,3)
  – iPod 3,1 (4e generatie iPod Touch – 3,1)
  – iPod 4,1 (5e generatie iPod Touch – 4,1)
  – iProd 2,1 (2e generatie iPad – misschien iPad 3G)

 • eurowolf

  de 2 nieuwe versies zullen hetzelfde zijn, maar er zal een die met verizon werkt, die hebben nog steeds dat oude systeem. De huidige iphone werkt op alle systemen BHALVE verizon, dat de grootste is in de VS hier.