‘Binnenkort twee nieuwe iPads op de markt zonder Face ID’

Erwin Vogelaar
21 februari 2018, 15:02
2 min leestijd
‘Binnenkort twee nieuwe iPads op de markt zonder Face ID’

Apple lanceert zeer binnenkort mogelijk twee nieuwe iPads. Deze modellen komen waarschijnlijk nog voor de iPad met Face ID uit.

Lees verder na de advertentie.

Binnenkort twee nieuwe iPads?

Mogelijk brengt Apple binnenkort nog twee nieuwe iPads uit. Deze tablets duiken namelijk op in de database van de Eurasian Commission, zo ontdekte Consomac. In deze database worden alle apparaten geplaatst die gebruikmaken van encryptie. In het verleden zijn op deze manier ook verschillende MacBook-modellen, AirPods en de iPhone 7 ontdekt.

Er gaan verschillende geruchten dat Apple aan het eind van dit jaar een nieuwe iPad uitbrengt, met Face ID erin verwerkt voor gezichtsherkenning. Hier zijn zelfs verwijzingen naar te vinden in de bètaversie van iOS 11.3. De modellen die in deze database zijn ontdekt, de A1954 en A1893 (beschreven als Apple-tablets met iOS 11), komen waarschijnlijk al een stuk eerder uit. Dat is waarschijnlijk, omdat de iPhone 7 en de AirPods ongeveer een paar weken voor de release in de database opdoken. De MacBook en nieuwe toetsenborden die in de database verschenen, werden de maand erna onthuld.

twee nieuwe ipads

Mocht het inderdaad kloppen dat Apple nieuwe iPads onthult, dan kan dat op twee manieren gebeuren. Of Apple houdt een event en laat daar deze iPads en mogelijk de iPhone SE 2 zien. De kans is echter groter dat het bedrijf alleen een persbericht uitstuurt en de apparaten direct beschikbaar maakt. De iPad met Face ID wordt waarschijnlijk wel tijdens een evenement later dit jaar onthuld.

De iPad is vergeleken met de iPhone een stuk minder spannend voor Apple, omdat consumenten niet snel elk jaar een nieuwe tablet kopen. Toch doet het bedrijf zijn best om de tablets zo interessant mogelijk te maken. iOS 11 was bijvoorbeeld voornamelijk boeiend voor de iPad.

Nieuws over nieuwe producten

Zodra Apple nieuwe producten onthult, lees je het hier op iPhoned. Om altijd op de hoogte te zijn download je onze iPhoned-app in de App Store, of schrijf je jezelf in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je direct wanneer de nieuwe iPads beschikbaar zijn.

Check ook het laatste Apple-nieuws

Bron: Consomac
Categorie: Apple
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen