Twee iPhones opladen met DuaLink
Redactie

Een iPhone is een telefoon die je redelijk vaak moet opladen. Door het grote scherm, het gebruik en de verbindingen kan het toestel binnen een dag de batterij leeg trekken. Als je na een dag je iPhone wilt opladen kan het zo zijn dat iemand anders in huis zijn of haar iPod in je oplader heeft zitten. Om de iPod en de iPhone samen in één oplader te doen kan je DuaLink gebruiken.

Één ingang, twee uitgangen

DuaLink is een usb-kabel met een splitsing bij de uitgang. Deze splitsing zorgt ervoor dat er twee punten zijn om Apple-producten mee te verbinden. Het voordeel van deze kabel is dus dat je twee Apple-producten kan opladen via één usb-poort. Dit lost dus een tekort aan usb-plaatsen een beetje op.

De kabel is op dit moment nog niet te koop in Nederland, maar men verwacht dat er snel een fabrikant een soortgelijke kabel zal maken. Het kan ook zo zijn dat de kabels binnenkort opduiken op eBay of marktplaats.

Bron: CableJive

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

  • Xander

    Dan vind ik de oplossing van BlueLounge toch een stuk mooier.
    Die hebben de “BlueLounge Refresh” met 6 aansluitingen en de “BlueLounge The Sanctuary” voor het opladen van maximaal 12 apparaten tegelijk.
    Zijn wel een stuk duurder waarschijnlijk. Goedkoopste waar ik ze kon vinden was op DressmMyiPhone.nl voor € 78,95 incl. verzendkosten.

  • daan

    Deze heb ik net gekocht op http://www.gearcompany.nl , is wel handig want ik gebruik mijn nano om mee hard te lopen naast mijn iPhone, die ik weer net iets te groot vind om aan mijn arm te hangen ….