TV op de iPhone, het zou kunnen
Redactie

De Franse iPhone provider Orange heeft een applicatie ingestuurd waarmee je live televisie kunt bekijken. Deze zou dan gratis te downloaden moeten zijn in de Franse App Store, maar Apple heeft de applicatie geweigerd omdat deze volgens hun niet gratis mag zijn wegens de auteursrechten.

Kortom; een vaag verhaal. Maar het is dus mogelijk dat als Orange deze applicatie een paar euro laat kosten, deze wel in de App Store word toegelaten.

Het is dus mogelijk voor providers om applicaties uit te brengen, maar waarom doet T-Mobile dit niet voor Nederland, zij krijgen van elke iPhone bezitter minstens 29 euro per maand, en dan mag je toch wel verwachten dat daar live TV bij zit.

Het is hopen dat T-Mobile hier ook meeleest, en door het lezen op een idee is gekomen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • henk

  zo gaat dat nu altijd, ze proberen zoiets tegen te houden wat toch niet gaat lukken, ooit komt zoiets. Het is alleen maar slechte reclame voor Apple om zulke mooie apps tegen te houden.

  Kom op Apple, this is 2009, forget the old fashioned way of thinking!!!

  Henk

 • Tijn

  gratis bestaat niet, dus reken er ook maar niet op dat t-mobile het gratis bij je iphone abbo gaat geven. Dat zal best wel weer es 10 euro per maand kunnen gaan kosten.

  Maar dan de vraag… Hoe focking tv-verslaafd ben je dan ? Ik blijf het echt onzin vinden, tv op je mobiel.. Plus dat je youtube al hebt..

  Tv op je telefoon = onzin

 • Leroy

  Tv op je mobiel zou ik wel handig vinden, als je op je kamer (zonder tv) zit, dan kan het best handig zijn, maar niet handig genoeg om er 10 euro voor te betalen!

  En natuurlijk is het niet gratis, er zijn namelijk niet alleen t-mobile gebruikers in de app store 😉

 • henk

  @Tijn

  tv op je iPhone onzin….

  je hebt een iphone, je hebt een beeldscherm, waarom zou je dan niet elke mogelijkheid die je hebt met zo’n geweldig apparaat uitbuiten?

  TV erop NU!!!

  Henk