Placeholder
Redactie

VoIP en Skype, het zijn twee manieren om te bellen via internet. Tros Radar heeft een reportage gemaakt over het skypen via de gsm. Veel operators vinden het niet leuk dat mensen bijna gratis kunnen bellen over hun netwerk, en staan dit dus niet toe in hun data-abonnementen.

T-Mobile: ”geen probleem”

Bij onder andere KPN en Vodafone wordt het niet toegestaan dat je Skype gebruikt over hun netwerk. Als je het wel doet worden de kosten buiten de bundel gerekend, en kan de prijs dus snel oplopen tot enkele euro’s per minuut bellen.

T-Mobile heeft er geen probleem dat er via internet gebelt wordt over hun netwerk. Dus iPhone gebruikers met een officieel iPhone abbonement hoeven zich geen zorgen te maken.<br />

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Tijn

  Blijft toch de vraag wanneer er dan een 3g versie van skype gaat komen. Ok me JB kan het, ik heb het werkend, maar apple moet es stoppen zich met dit soort zaken te bemoeien..

 • Mark

  Gebelt moet gebeld zijn

 • LXNDR

  abbonement moet abonnement zijn… spellingscontrole stuk?

 • Tijn

  kom op jongens, iedereen maakt vouten..

  “Slak en zout” comes to mind….

 • Ed

  Vandaag de dag kan het nog niet. Het lijkt dat de verschillende partijen elkaar de schuld geven.
  Feit is dat ik de melding krijg “contractbeperkingen”. De enige waar ik een contract mee heb is Tmobile dus als er al iets beperkt wordt komt het van hen…

 • van waar kunt ge skype credits kopen?