Tour de France 2010 stream voor de iPhone, iPod én iPad

De NOS heeft ook dit jaar weer een web-applicatie voor de Tour de France gemaakt. Met deze web-applicatie kan je een live-stream, het nieuws, de etappes én het klassement van de Tour de France bekijken. Vorige jaar had de NOS deze web-applicatie ook al in gebruik. Deze beviel de meeste gebruikers erg goed.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Live stream van de Tour

De hoofdfunctie van de web-applicatie is natuurlijk de live stream. Deze live stream is alleen te openen als de Tour op tv wordt uitgezonden. De hele middag kan je de stream dus openen en bekijken op je iPhone, iPod Touch en iPad. Als je de beschikking hebt over een 3G-verbinding, kan je de stream ook onderweg bekijken.

Je kan de web-applicatie op je toestel opslaan door op het plusje in Safari te tikken. Als je vervolgens tikt op ‘Zet in beginscherm’, zal het icoontje ‘Tour’ in je menu verschijnen.

De web-applicatie van de NOS is te openen via http://m.tour2010.nos.nl.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.