TomTom levert gratis iPhone 4-adapter voor de carkit
Redactie

De iPhone 4 past niet goed in de officiële TomTom Carkit. Dit komt door het nieuwe design van de iPhone, waarbij de achterkant nu voorzien is van een platte glasplaat. TomTom gaat alle carkit-gebruikers nu voorzien van een gratis adapter waarmee je de carkit geschikt kan maken voor de iPhone 4.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 4-adapter

De zogenaamde adapter is een stukje plastic dat je op de carkit kan bevestigen. Hierdoor wordt de ruimte opgevuld die normaal gesproken gevuld wordt door de bolle achterkant van de iPhone 3G(s). De afbeelding hieronder geeft precies aan hoe de adapter werkt.

Adapter aanvragen

Je kan gratis een iPhone 4-adapter aanvragen als je al een carkit hebt. Dit doe je door over een tijdje naar www.tomtom.com/iphone-4-adapter te surfen, én vervolgens je serienummer  in te voeren.

Via: iPhoneTicker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.