TomTom Carkit uitpak video
Redactie

Op Youtube zijn weer een aantal nieuwe filmpjes verschenen van de nieuwe TomTom carkit. Een man uit Schotland heeft in de Apple Store in Glasgow een TomTom iPhone houder aangeschaft. Hij vermeld dat er genoeg TomTom autohouders op voorraad lagen in de Apple Store – bekijk hier de beelden.

TomTom Carkit houder

De houder van TomTom beschikt over een GPS ontvanger  die automatisch inschakelt op het moment dat de iPhone in de houder gestopt wordt. Via een audio-uit aansluiting kan de houder met  autoradio’s die daar geschikt voor zijn verbonden worden. Daarnaast heeft de houder een ingebouwde microfoon en luidspreker.

De GPS ontvanger van de TomTom houder werkt ook met software als Navigon en Sygic. De afmeting van de houder is 131 x 68 x 50 mm en weegt 117 gram.

De aankomende update van de TT applicatie is gratis en bevat oa advance lane guidance en een uitgebreid databestand van snelheids camera’s .

tomtom-iphone

De TomTom autohouder kost €99,95 en is te bestellen in de Apple Store.  Hier in Nederland zit er een levertijd op van drie tot vier weken.

TomTom iPhone Car Kit Unboxing

TomTom iPhone Car Kit – OnRoad Usage & Review

Heb jij de TomTom iPhone carkit al besteld – of ken je een beter alternatief? We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.