TomTom Carkit tijdelijk in de online Apple Store
Redactie

De TomTom Carkit was tijdelijk te koop in de online Apple Store. De carkit met onder andere ingebouwde GPS-versterker en speaker kostte 99,95. Voor deze prijs krijg je niet alleen de carkit, maar ook de navigatiesoftware.

De prijs die je dus uiteindelijk voor de carkit en de software betaalt valt mee als je op de geruchten van de afgelopen maanden vertrouwd hebt. Volgens deze geruchten zou de prijs van de carkit (exclusief de navigatiesoftware) 130 euro worden.

Bestel de TomTom iPhone Carkit voor 99,99 euro (excl. software)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De navigatiesoftware wordt waarschijnlijk in de vorm van een redeem-code naar je gemaild als je je bestelling geplaatst hebt. Deze code is gemakkelijk via iTunes of je iPhone in te wisselen voor de applicatie.

De pagina waar je de carkit kon bestellen is inmiddels offline gehaald door Apple. Waarom Apple dit gedaan heeft is nog onduidelijk. Mogelijk werkte het bestelsysteem met de redeem-codes nog niet optimaal, waardoor je de TomTom-software niet kon downloaden. Deze carkit is namelijk het eerste product waarbij een applicatie wordt meegeleverd.

Zodra er meer bekend is over de carkit, kan je het lezen op deze site.

Bron: iPhoneAlley

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.