TomTom carkit iPhone 4-adapter vanaf nu te bestellen

De iPhone 4-adapter van de TomTom carkit is vanaf vandaag gratis te bestellen als je al een carkit in huis hebt. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen op de website van TomTom. Om de aanvraag af te ronden, heb je wel het serialnummer van carkit nodig. Dit nummer vind je op de achterkant van het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 4

De iPhone 4 heeft een compleet ander design dan de voorgaande iPhones. Door de platte achterkant past de iPhone 4 niet in de TomTom carkit, en dus heb je de speciale adapter van TomTom nodig om de iPhone 4 goed in de carkit te kunnen plaatsen.

De iPhone-adapter is niet meer dan een stukje plastic. Dit stukje plak je op de carkit met de speciale plakrand. Na de bevestiging zal de ruimte tussen de iPhone 4 en de carkit zijn opgevuld.

De iPhone 4-adapter voor de TomTom carkit wordt vanaf nu meegeleverd bij de aanschaf van het apparaat. Als je al een carkit hebt, kan je de adapter gratis bestellen op de website van TomTom

.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.