TomTom carkit iPhone 4-adapter vanaf nu te bestellen
Redactie

De iPhone 4-adapter van de TomTom carkit is vanaf vandaag gratis te bestellen als je al een carkit in huis hebt. Je hoeft alleen maar een formulier in te vullen op de website van TomTom. Om de aanvraag af te ronden, heb je wel het serialnummer van carkit nodig. Dit nummer vind je op de achterkant van het apparaat.

iPhone 4

De iPhone 4 heeft een compleet ander design dan de voorgaande iPhones. Door de platte achterkant past de iPhone 4 niet in de TomTom carkit, en dus heb je de speciale adapter van TomTom nodig om de iPhone 4 goed in de carkit te kunnen plaatsen.

De iPhone-adapter is niet meer dan een stukje plastic. Dit stukje plak je op de carkit met de speciale plakrand. Na de bevestiging zal de ruimte tussen de iPhone 4 en de carkit zijn opgevuld.

De iPhone 4-adapter voor de TomTom carkit wordt vanaf nu meegeleverd bij de aanschaf van het apparaat. Als je al een carkit hebt, kan je de adapter gratis bestellen op de website van TomTom

.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Peter

  Hallo,
  Enig idee wanneer we een aanpassing kunnen verwachten om de IPhone 4S in de Carkit te kunnen gebruiken. Hij past precies maar laadt niet op.
  Bedankt,
  Peter Snijders
  Leiderdorp

 • Peter,

  Ik lees berichten op het net dat je kan proberen een dubbel gevouwen papiertje achter je toestel te stoppen. Dit heeft voor vele mensen hetzelfde probleem opgelost. Blijkbaar maakt hij niet zo goed verbinding als de iPhone 4.

  Ik ben benieuwd of dit het op lost?


  Ties