TomTom Carkit eindelijk in de online Apple Store
Redactie

De officiële carkit van TomTom is eindelijk te koop in de online Apple Store. De carkit kan je op de site van Apple bestellen voor 99,95. Met deze carkit wordt geen software meegeleverd. De TomTom navigatie-software kan je downloaden uit de App Store. De carkit zal ervoor zorgen dat de applicatie gemakkelijker GPS-signaal ontvangt.

Naast de GPS-versterker bevat de carkit ook een geluidsversterker. Hierdoor kan je de aanwijzingen van de navigatie-software beter verstaan als je in de auto zit. Een andere functie van de handige carkit is de draaibare houder. Hiermee kan je snel je iPhone van portrait-mode naar landscape-mode draaien. De applicatie van TomTom zal hier onmiddelijk op reageren, waardoor het scherm meedraait met je draaibeweging.

Twee weken geleden verscheen de applicatie al in de online Apple Store. Bij de beschrijving stond toen dat de navigatie-software werd meegeleverd met de houder. Na een half uur werd het product weer van de website verwijderd. De mensen die de carkit toen besteld hadden, kregen vorige week een e-mail waarin stond dat de bestelling was verwijderd.

De carkit van TomTom is te bestellen via de website van Apple. De carkit wordt 2 tot 3 weken na bestelling geleverd.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Wittekaas

  €99.95..?????????????????????????? Nog in geen 99.95 jaar…!!!!!!!
  Zijn ze niet wijs geworden daar??

 • Niet echt goedkoop. Software plus houder duurder dan maar gewoon een losse TT kopen. Lijkt me geen goede marketing. Ik blijf gewoon bij Navigon, al zou die Gps versterker wel handig zijn op zich, maar niet 100€ handig 😉

 • Marco Briene

  iemand een idee of het stiekem ook werkt met (idd) Navigon ???

 • Wim

  Lang gewacht, maar niet gek!!! Zal wel een losse kopen met software incl voor 99 euro

 • Fry

  Toch maar ff Deal Extreme checken voor een alternatief…