TomTom Carkit eindelijk in de online Apple Store

Redactie
8 oktober 2009, 17:50
1 min leestijd
TomTom Carkit eindelijk in de online Apple Store

De officiële carkit van TomTom is eindelijk te koop in de online Apple Store. De carkit kan je op de site van Apple bestellen voor 99,95. Met deze carkit wordt geen software meegeleverd. De TomTom navigatie-software kan je downloaden uit de App Store. De carkit zal ervoor zorgen dat de applicatie gemakkelijker GPS-signaal ontvangt.

Naast de GPS-versterker bevat de carkit ook een geluidsversterker. Hierdoor kan je de aanwijzingen van de navigatie-software beter verstaan als je in de auto zit. Een andere functie van de handige carkit is de draaibare houder. Hiermee kan je snel je iPhone van portrait-mode naar landscape-mode draaien. De applicatie van TomTom zal hier onmiddelijk op reageren, waardoor het scherm meedraait met je draaibeweging.

Lees verder na de advertentie.

Twee weken geleden verscheen de applicatie al in de online Apple Store. Bij de beschrijving stond toen dat de navigatie-software werd meegeleverd met de houder. Na een half uur werd het product weer van de website verwijderd. De mensen die de carkit toen besteld hadden, kregen vorige week een e-mail waarin stond dat de bestelling was verwijderd.

De carkit van TomTom is te bestellen via de website van Apple. De carkit wordt 2 tot 3 weken na bestelling geleverd.

Categorie: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen