TomTom Applicatie op 22 September?
Redactie

Er ging een gerucht rond dat de TomTom applicatie voor de iPhone vertraagd is door het ontbreken van een gyroscoop in de iPhone. Op het WWDC werd de TomTom Applicatie gepresenteerd en daarbij werd gezegd dat de software aan het einde van de zomer gaat komen.
In de App Store zijn er al diverse navigatie applicaties aanwezig, daardoor werden veel personen ongeduldig. Op dat gerucht had TomTom gereageerd en verteld dat er geen sprake is van uitstel.

TomTom heeft zojuist een uitnodiging verstuurd waarin ze zeggen dat er dan wat gebeurt. Als ze dan de applicatie gaan lanceren zijn ze net te laat voor hun eigen belofte: 22 september valt theoretisch niet meer in de zomer. Waarschijnlijk heeft TomTom een andere definitie van “zomer”….

Wat denk jij? Gaan ze de Applicatie misschien voor 22 september lanceren? Of komt er helemaal geen Applicatie? Laat het horen via de reacties!

TomTom logo

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Zunitzer

  Dat denk ik wel,(voor 22 sept of eerder) er zijn al GPS applicaties die prima werken dus zou ik het een behoorlijke aanfluiting voor TT vinden als ze er vanaf zien.

  wat zou die kosten vraag ik mij af en komt er naast een europa ook een goedkopere Benelux versie?

 • Peter

  Goh… Waar halen jullie dit soort nieuwtjes toch altijd vandaan?

  O, ik weet het al: iPhoneclub!

 • Peter

  Ik heb even op het Internet gezocht, maar geen enkelen andere site heeft er al over geschreven. Vind het een b’tje toevallig. Het valt me gewoon vaker op.

 • Sander Tamaëla

  Leuk dat het verder niet op het internet is te vinden, wij hebben het wel in de mail.

  Leuk stukje Catherina!

 • Pingback: iPhone-Navi von TomTom kommt endlich am 22. September | Early Adopter - Info-Blog für Technik Freaks()

 • Dennis

  Maar ze zeggen toch dat alleen de gyroscoop ontbreekt? Misschien hebben ze de app al wel af?! Dus dat zou heel onwaarschijnlijk zijn als ze er op het laatste moment vanaf zien.

  We zullen het maar gewoon moeten afwachten… *zucht*