T-Mobile tethering komt eerste kwartaal
Redactie

Vorige week vrijdag kwam er voor de iPhone gebruikers een onverwachtse ‘Carrier Update‘ via iTunes beschikbaar.

De netwerkinstellingen van T-Mobile kregen namelijk een update. Dat hebben we ook gekregen: iPhone tethering. In het instellingen scherm staat een optie om tethering aan te zetten hoewel deze nog niet aangezet kan worden.

Tethering op iPhone bij T-Mobile eerste helft 2010

De te vroeg gelanceerde nieuwe software (‘Carier Update’) in iTunes was een foutje van T-Mobile. Vanmiddag maakte T-Mobile bekend dat de Internet tethering op de iPhone in de eerste helft van dit jaar beschikbaar wordt. Naar verwachting zul je voor deze feature moeten bijbetalen.

Heb je de update al geïnstalleerd dan is er niets aan de hand. Binnenkort komt er een update van T-Mobile beschikbaar die de knop weer verwijderd. Ook als je hem nog niet hebt geïnstalleerd kun je met een gerust hart gaan slapen. De software komt in de eerste helft van 2010 beschikbaar (waarschijnlijk) inclusief een abonnement.

Internet Tethering op de iPhone, wat is dat?

Met internet tethering kan je de iPhone als internetmodem gebruiken – via Bluetooth of USB kan je op deze wijze eenvoudig mobiel internetten op je laptop, pc of netbook via de 3G verbinding van de iPhone. Lees meer over internet tethering op de iPhone.

Bron: T-Mobile

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.