De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Check dit goedkope titanium bandje voor de Apple Watch

Piet-Jan Lentjes
11 mei 2023, 9:43
2 min leestijd
Check dit goedkope titanium bandje voor de Apple Watch

Wil je jouw smartwatch een toffe upgrade geven? Dan moet je een titanium bandje voor je Apple Watch kopen! En zo’n horlogebandje hoeft helemaal niet duur te zijn.

Lees verder na de advertentie.

Titanium bandje voor je Apple Watch

Ben je op zoek naar een titanium bandje voor je Apple Watch? Zoek dan niet verder, want dit horlogebandje is geschikt voor elke Apple Watch en is ook nog eens erg betaalbaar. Dit bandje is beschikbaar in verschillende kleuren: zwart, zilver, grijs en titanium. En de prijs: 27,50 euro.

Bij de Apple Watch heb je al een ruime keuze aan verschillende bandjes. Maar roestvrij stalen bandjes of titanium bandjes zijn vaak erg duur. Je kunt ook niet zomaar elk horlogebandje gebruiken, want de Apple Watch heeft een speciale aansluiting. Daar zijn oplossingen voor, maar wanneer je een nieuw bandje wilt kopen moet je daar dus wel rekening mee houden.

titanium bandje

Titanium vs roestvrij staal: wat is het verschil

Een titanium bandje voor je Apple Watch heeft een aantal voordelen in vergelijking met een roestvrijstalen bandje. Ze zijn vrijwel even sterk, maar titanium is een stuk lichter dan roestvrij staal. Daarnaast is titanium hard, duurzaam, en zullen diepe krassen of deuken vrijwel niet voorkomen op het bandje.

Voor verzamelaars van Apple Watch-bandjes

Wanneer je een Apple Watch hebt, ontkom je er bijna niet aan om een paar extra Apple Watch-bandjes te kopen. Je krijgt natuurlijk één bandje bij de Apple Watch zelf, maar soms wil je iets anders dan het (vaak zwarte) bandje wat je standaard bij de Apple Watch krijgt.

Apple Watch Bandjes

Maar waar vind je een handig overzicht met alle Apple Watch-bandjes? Of hoe weet je welke gele Apple Watch-bandjes er allemaal zijn? Dan komt de app Bandbreite voor Apple Watch-bandjes om de hoek kijken.

Lees meer: Bandbreite is dé app voor Apple Watch-bandjes (en verzamelaars)

Apple Watch kopen

Heb je nog geen Apple Watch? Of is je Apple Watch toe aan een upgrade? Check dan onze Apple Watch-prijsvergelijker van iPhoned.

De Apple Watch Series 8 en de Apple Watch Ultra zijn de nieuwste smartwatches van Apple. Maar vind je die te duur? Dan is de Apple Watch SE 2022 een uitstekend alternatief!

Apple Watch Series 8 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 399,95

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 512,99

Bekijk beste prijs

Apple Watch SE 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 268,95

Bekijk beste prijs
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 6
Apple Watch Series 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu