[tip] Kijk kabouter Wesley ook offline met de podcast

Redactie
28 maart 2010, 12:51
1 min leestijd
[tip] Kijk kabouter Wesley ook offline met de podcast

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de gekte rondom de opvliegerige kabouter Wesley. Elke week wordt er een nieuwe aflevering getoond tijdens het programma Man Bijt Hond in België. De één vindt hem geweldig en wacht met smart op dinsdagavond, de ander moet er niks van hebben. Voor de fans met een iPhone of iPod Touch is er goed nieuws. je kan je opvliegerige vriend altijd in je broekzak hebben!

Youtube

Wanneer je internet hebt, en dat hebben de meeste iPhone gebruikers zelden niet, kan je snel en handig de afleveringen bekijken op youtube. Het vervelende hiervan is wel dat hij automatisch weggaat na het einde en dat, wanneer je hem nog een keer wilt zien, je hem weer opnieuw moet laden.

Op een iPod Touch is het wel wat moeilijker, heb je net behoefte aan een kabouter Wesley filmpje, is er geen enkele WiFi hotspot in de buurt!

Lees verder na de advertentie.

Podcast

Met de podcast van kabouter Wesley hoef je slechts één maal de aflevering te downloaden en kan je het ook offline bekijken. In het vliegtuig, onder de grond of op een onbewoond eiland, altijd kan je de avonturen zien van Kabouter Wesley.

De podcast download je eenvoudig op je desktop of iPhone/iPod in iTunes!

http://www.youtube.com/watch?v=YAg1-rlYVW8

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen