Tiny Tower: deze MacBook-stand had Apple kunnen ontwerpen

Lars Paijmans
29 augustus 2016, 13:51
2 min leestijd
Tiny Tower: deze MacBook-stand had Apple kunnen ontwerpen

Je monitor op de goede hoogte wegzetten is belangrijk als je nek- en rugklachten wil voorkomen. Met een MacBook wordt dat lastiger, omdat je deze vaak op verschillende plekken gebruikt. De Tiny Tower is een stijlvolle standaard die je gewoon met je meeneemt.

Lees verder na de advertentie.

De Tiny Tower ziet er prachtig uit

De Tiny Tower ziet eruit als een laptop-standaard die Apple zou maken. Er is veel aandacht voor design en de kleuren sluiten perfect aan bij alle beschikbare MacBook-kleuren. Bovendien staat het gebruikersgemak voorop, zodat je binnen een paar seconden aan de slag kunt of opgeruimd bent.

Tiny Tower

Ondanks het kleine ontwerp kun je alle formaten MacBooks erop kwijt, van een 11-inch MacBook Air tot 15-inch MacBook Pro; de Tiny Tower ondersteunt het gewicht zonder probleem. In totaal heb je tien verschillende hoogtestanden om de standaard in te zetten, in vijf seconden heb je hem weer ingeklapt. Ingeklapt heeft de Tiny Tower wel iets weg van een ouderwetse Nintendo DS, die je dus gemakkelijk in je rugzak kunt stoppen en met je meeneemt. De Tower wordt bovendien geleverd met een handig etui waar je hem in op kunt bergen.

In vijf seconden opgevouwen

De Tiny Tower zit momenteel nog in de crowdfundingfase, maar heeft zijn streefbedrag van 35.000 euro al ruimschoots overschreden. Zelf kun je nog 55 dagen je voordeel doen met de Kickstarter-campagne, zodat je een exemplaar met 39 procent korting kunt bemachtigen. Je betaalt dan geen 129 dollar maar 79 dollar. Omgerekend komt dit neer op 70 euro. De eerste exemplaren worden naar verwachting in maart 2017 geleverd.

Tiny Tower

Het voordeel van deze Kickstarter ten opzichte van soortgelijke crowdfundingprojecten is dat je geen extra kosten hoeft te betalen om hem in Nederland te laten bezorgen. Je betaalt simpelweg de prijs en krijgt later geen aanmaning van de douane voor extra importkosten. De Tiny Tower is te bestellen vanaf de Kickstarter-pagina van de fabrikant.

Lees het laatste nieuws over Kickstarter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen