De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Tim Cook: ‘We werken aan nieuwe Apple producten’

Roel van Hout
7 februari 2014, 17:03
1 min leestijd
Tim Cook: ‘We werken aan nieuwe Apple producten’

Het lijkt er steeds meer op dat er dit jaar nieuwe Apple producten aankomen – niet alleen nieuwe versies van bestaande producten: dat stelt Apple CEO Tim Cook.

Lees verder na de advertentie.

Tim Cook werd bevraagd door de Amerikaanse krant The Wall Street Journal. Hij zei letterlijk dat er aan producten in “nieuwe categorieën” wordt gewerkt. Verder stelde Cook dat iedereen die “voor rede vatbaar” is het met hem eens zal zijn dat Apple daar heel hard mee bezig is.

Maar waar Apple dan aan werkt? Van Cook zullen we het voorlopig niet horen, want hij hield verder uiteraard de lippen stijf op elkaar. Onlangs werd bekend dat zelfs Apple’s hoogste bazen met hun familieleden niet over hun huidige projecten mogen praten, uit angst dat er ook maar een kruimeltje aan informatie uitlekt. Daarvoor zullen we moeten wachten tot er een handige, waarschijnlijk Chinese fabrieksmedewerker een foto naar buiten weet te smokkelen.

Nieuwe Apple producten: iWatch, iPhone 6, Apple TV

We weten nog niet hoe het er allemaal uit gaat zien, maar natuurlijk is er wel al het een en ander bekend over Apple’s nieuwe producten: zo wordt er naar verluidt een nieuwe Apple TV met eigen App Store verwacht, zwellen de geruchten over de iWatch als apparaat om je gezondheid te monitoren steeds verder aan en lijkt het er sterk op dat we een grotere nieuwe iPhone kunnen verwachten die over een saffieren beschermplaat beschikt. We hebben het laatste nieuws hierover voor je op een rij gezet:

Het laatste nieuws over de iPhone 6

Het laatste nieuws over de Apple TV

Het laatste nieuws over de iWatch

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6
Apple iPhone 6

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu