Tim Cook: ‘Grote Apple plannen voor 2014’
Roel van Hout

Apple CEO Tim Cook heeft in een brief aan alle medewerkers teruggekeken op 2013 en kijkt alvast vooruit naar de ‘grote Apple plannen’ voor 2014.

Natuurlijk is het ook een beetje een ‘moetje’, want er is natuurlijk geen CEO ter wereld die in een kerstbrief gaat spreken van een mislukt jaar en aankondigt dat er in 2014 niks gaat gebeuren – zelfs die van BlackBerry niet. Evengoed voegt Tim Cook er wel aan toe dat ‘klanten [de plannen] zullen waarderen’.

Het gaat om de volgende passage:

We hebben een hoop om naar uit te kijken in 2014, inclusief enkele grote plannen, waarvan we denken dat klanten ze zullen waarderen. Ik ben ongelooflijk trots om schouder aan schouder met jullie innovatie te gebruiken om de belangrijkste waarden en hoogst doelen van de mensheid te dienen. Ik zie mezelf als de meest gelukkige man ter wereld omdat ik de kans heb om bij dit geweldige bedrijf met ieder van jullie te werken.

De hele brief kun je hier lezen.

Apple plannen: iWatch? Apple TV? iPhone 6?

En waar heeft Cook het dan over? Dat blijft vooralsnog gissen, al zou het zomaar kunnen dat Apple in 2014 de iWatch uit gaat brengen. Ook ging het dit jaar lang over een Apple TV (en dan bedoelen we niet het kastje onder de televisie dat je al hebt, maar een televisie gemaakt door Apple).

Een verplicht nummer is in ieder geval de iPhone 6, maar wie weet brengt Apple ook wel een opvolger van de iPhone 5C uit. Of weer een volledig nieuw toestel. We gaan het zien, en volgen het in ieder geval nauwgezet voor jullie!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.