Tim Cook verwijdert wazige foto én blokkeert haters op Twitter

Redactie
10 februari 2016, 12:15
1 min leestijd
Tim Cook verwijdert wazige foto én blokkeert haters op Twitter

Onlangs was op Twitter een hoop te doen om de wazige foto die Tim Cook tijdens de Super Bowl 50 schoot. De ceo van Apple heeft het plaatje inmiddels verwijderd en bovendien de criticasters geblokkeerd.

Lees verder na de advertentie.

Cook verwijdert foto

De wazige Super Bowl-foto werd al snel gekoppeld aan de de reclamecampagne voor de camera van de iPhone 6S, maar het ironische is dat het niet eens duidelijk is of Tim Cook de foto ook daadwerkelijk met een 6S heeft genomen. Toch staken grappenmakers onmiddellijk de draak met de post van Cook. Zo is de foto geplaatst in een Apple-advertentie die de ‘indrukwekkende camerakwaliteit’ toonde en waren er ook commentaren als ‘probeer eens een Samsung-telefoon voor betere foto’s’.

tim cook foto

Apple kon de grapjes minder waarderen. De pr-afdeling verantwoordelijk voor het beheer van Cooks account haalde de foto offline en verving deze door een veel scherper kiekje. Niet alleen de post werd echter verwijderd, nu blijkt dat ook dat de ergste grappenmakers zijn geblokkeerd door het account van Cook. Daarmee laat Apple zich wel enigszins kennen. Er wordt geen reactie of toelichting op de situatie gegeven, terwijl het natuurlijk duidelijk is dat de foto in het moment genomen is, namelijk toen de Broncos net de Super Bowl wonnen.

Vind jij het terecht dat Tim Cook de grappenmakers heeft geblokkeerd? Laat het weten in de comments.

Bron: Phone Arena
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu