Tijdelijke oplossing voor vertraging iOS 4 op iPhone 3G
Redactie

Het was al mogelijk om de slechte prestaties die de iPhone 3G ondervindt bij het draaien van de iOS 4 in bepaalde mate te verminderen door een dubbele harde reset op het toestel uit te voeren. Maar blijkbaar verbeteren de prestaties ook indien je de Spotlight zoekfunctie uitschakelt.

De iPhone 3G ondervindt heel wat problemen bij het draaien van de nieuwste firmware iOS 4. Hoewel enkele aspecten zoals de mogelijkheid tot multitasking bij deze door Apple werd weggelaten, gaat de batterij snel achteruit en draaien veel apps minder soepel en snel. Neowin.net meldt dat indien je de Spotlight zoekfunctie uitschakelt je een tijdelijke verbetering bekomt. Dit kan je doen door eigenschappen-> algemeen-> thuisknop->Spotlight zoekfunctie en daar elke optie te ontvinken. Hoewel dit blijkt te werken zou het slechts enkele duren vooraleer de iPhone opnieuw trager begint te werken.

Apple is momenteel aan het onderzoeken hoe het zit met de prestatie van de iPhone 3G met iOS 4. Aldus geldt dit als een tijdelijke oplossing.

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.