[Tijdelijk gratis] i360EMU, een goede grap!
Redactie

De feestdagen komen eraan en wellicht ben je samen met vrienden en/of familie. De applicatie i360EMU is tijdelijk gratis, het is een xbox 360 emulator, maar niet heus!

Grap

De applicatie toont hoe veel xboxen crashen nadat het beginscherm is getoond. De emulatie is erg knap gedaan en laat je de eerste keer wel even schrikken! Maar wat kan je nou met deze “crashende” applicatie? In de iTunesbeschrijving worden we wat wijzer; het is de bedoeling dat je hiermee een grap uithaalt.

Wanneer je naar een kennis gaat en enthousiast zegt: “Kijk mijn iPhone kan een xbox nadoen” of “Ik heb een XBox emulator gedownload”, dan gaan veel mensen geïnteresseerd kijken.
Vervolgens start jij de applicatie op en kijken jullie beiden aandachtig naar het beeldscherm, bij het beginscherm zegt je slachtoffer misschien wel “Ooooo..”. Maar wat gebeurt er dan? De applicatie crasht!

Het is aan te raden om eerst een groep toeschouwers te verzamelen, na een tijdje hebben mensen de grap namelijk door en dat is niet handig als je het nog aan veel mensen wilt laten zien…..

Veel succes met je grap en maar hopen dat je “slachtoffer” dit artikel niet heeft gelezen….

i360EMU is tijdelijk gratis te downloaden.

beginscherm

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.