ThiemeMeulenhoff maakt applicatie om examens te oefenen
Redactie

Na de meivakantie is het voor een grote groep scholieren weer zweten, het eindexamen staat dan voor de deur. Men kan tijdens het oefenen gebruik maken van de zogeheten examenbundels, boekjes met oefenexamens en de uitgebreide uitwerkingen. Voor de iPhone wordt er volgende week een applicatie gelanceerd in de app store met daarin de examenbundels van havo of vwo.

Altijd en overal

Omdat 40% van de eindexamenkandidaten een smartphone (zoals de iPhone) heeft ziet ThiemeMeulenhoff een gat in de markt. Met de iPhone applicatie kan een eindexamenkandidaat op elke plek op elk moment een eindexamenvraag oefenen. Een smartphone heeft een jongere meestal altijd bij zich, in plaats van een boekje mee zeulen is een applicatie praktischer, het weegt tevens niks. ThiemeMeulenhoff is met de aangekondigde applicatie de eerste uitgever die een applicatie heeft ontwikkeld

De applicatie gaat ExamenMobiel heten, ExamenMobiel bevat de vakken aardrijkskunde, biologie, economie, Engels, Frans, geschiedenis en scheikunde. ExamenMobiel wordt gratis te downloaden en is vanaf volgende week te vinden in de app store.

bron: persbericht| kijk ook op examenbundel.nl

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.