Het nieuwe maandthema van mei: Bewegen

1 mei 2019, 13:21
1 min leestijd
Het nieuwe maandthema van mei: Bewegen

Trek je sportschoenen aan, gooi de voordeur open en ga naar buiten. Het nieuwe maandthema van iPhoned is bewegen!

Het maandthema van mei: bewegen

Op iPhoned zetten we maandelijks een specifiek thema in het zonnetje met de Maandthema-reeks. Zo hebben we al gekeken naar iPhone-fotografie, Siri, onze beginnersgids en nog veel meer. Nu het weer lekker weer is, gaat het bij veel mensen weer kriebelen om te gaan bewegen.

Thema bewegen

De hele maand mei staan onze achtergrondartikelen daarom in het teken van bewegen. Zo kijken we naar de beste hardloop-apps, maar ook de beste accessoires en apps om fit te worden. De Apple Watch is Apples manier om ons meer aan het bewegen te krijgen, dus kijken we de komende weken ook naar manieren waarop de Activiteit-app dit doet, en hoe dit misschien nog wel beter kan.

Hoe zit het bovendien met apps die beweren je in 30 dagen fitter te kunnen maken? En welke apps mogen echt niet op je iPhone ontbreken als je gaat fietsen of wandelen?

Tips of een nieuw maandthema?

Heb jij zelf een onderwerp dat we absoluut niet mogen vergeten deze maand, of heb je alvast een toekomstig maandthema bedacht? Laat dan van je horen in een reactie onder dit artikel, of stuur een mailtje naar redactie@iphoned.nl.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu