Winnaar van Teufel Boomster Go-speaker is bekend

Dilara Isik
22 juli 2020, 13:11
2 min leestijd
Winnaar van Teufel Boomster Go-speaker is bekend

Genieten van zomerse hitjes terwijl je op het strand zit: dat kan met de Teufel Boomster Go. We hebben een gelukkige winnaar uit de aanmeldingen gekozen!

Maak kans op een Teufel Boomster Go

Deze actie is inmiddels afgelopen. Meedoen is niet meer mogelijk.

Uit de honderden aanmeldingen hebben we een willekeurige deelnemer gekozen en de winnaar is…

Milan uit het Belgische Geel!

Gefeliciteerd Milan! We hebben inmiddels contact met je opgenomen. Niet gewonnen? Niet getreurd: houd iPhoned in de gaten voor toekomstige winacties en give-aways!

Originele bericht van 9 juli 2020:

Een portable speaker is heel handig als je onderweg bent. Via je iPhone speel je al je favoriete liedjes af terwijl je aan het zwembad zit, of bijvoorbeeld tijdens een wandeltocht. Op iPhoned geven we zo’n handige bluetooth speaker weg: de Teufel Boomster Go.

Wil jij kans maken? Dan hoef je daar maar heel weinig voor te doen. Vul simpelweg onderstaand formulier in. Uit de inzendingen wordt een willekeurige winnaar gekozen, die we later bekendmaken. Meedoen kan tot en met maandag 20 juli.

We willen Teufel bedanken voor het sponsoren van de Teufel Boomster Go.

De Teufel Boomster Go is enorm stevig en daardoor perfect voor onderweg. De speaker waterdicht, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij kapot gaat in een regenbui. Ook heeft de Go een stootvaste, rubberen behuizing en kan je hem makkelijk ergens aan vast maken.

Verder gaat de Boomster Go tot tien uur lang mee en laadt de accu snel op. Met de verschillende knoppen check je hoe vol de accu nog zit, of bedien je de muziek. Ook zonder bluetooth kun je muziek luisteren, via de audio-ingang.

iPhoned vakantie-tips

Het is alweer juli en dat betekent dat de zomervakantie voor de deur staat. Ga jij een tripje maken deze zomer? In onze vakantiegids lees je welke apps niet mogen ontbreken tijdens je vakantie. Wil je juist niet te veel met je iPhone bezig zijn, dan geven we tips hoe je zo min mogelijk afgeleid raakt door je smartphone. Heb je veel leuke vakantiekiekjes gemaakt? Wij leggen uit hoe je er een mooie collage van maakt.

Met deze 8 vakantietips is je iPhone klaar voor vertrek

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen