Testers Bankieren app Rabobank gekozen
Redactie

De testers voor de bankieren app die de Rabobank heeft gemaakt zijn gekozen. Als je beschikt over Rabo Mobielbankieren en een tin code kan je deze applicatie gebruiken. Met deze applicatie is het mogelijk om overal waar je een internet verbinding hebt je actuele bankgegevens op te vragen en geld over te maken. Ook werkt deze applicatie op een iPod Touch wanneer je over een internetverbinding beschikt. Gisteravond heeft de Rabobank mailtjes verstuurd naar alle mensen die zich opgegeven hadden als beta testers.

Test persoon?

Iedereen die zich had aangemeld kreeg een mailtje; dus ook de mensen die niet konden testen. Er waren immers maar 50 test personen nodig. Mensen die niet nodig waren voor het testen kregen dit mailtje. Gelukkige ‘winnaars’ kregen dit mailtje waarin gevraagd wordt om het UDID, de firmware versie en het modelnummer. Gelukkig kan je dat allemaal opvragen met de applicatie UDIDit. Als je dat gemailt hebt, krijg je een mail terug met de verdere instructies.

Eind januari komt de Bankieren app gratis in de App Store. Wij zien er in ieder geval erg naar uit om deze te proberen.

Tipgever: Eric

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Jan van Kampen

  Ik heb nog geen mailtje gehad dat ik niet mag hoor :O Ik zou hem ook wel willen hebben 🙂

 • Yoeri Boven

  Vreemd, dit mailtje heb ik gekregen. Het ‘ja!’ mailtje van de tipgever.

 • Anke Zinken, Rabobank

  Hoi Yoeri,
  In je bericht geef je aan dat je Rabo Mobiel nodig hebt voor de app Bankieren. Dit moet Rabo Mobielbankieren zijn. Het is dus geen verplichting om een abonnement bij Rabo Mobiel te hebben.
  Met vriendelijke groet,
  Anke Zinken, Rabobank