‘Test-Aankoop’ bevestigt antenneprobleem iPhone 4

Redactie
28 juli 2010, 19:43
1 min leestijd
‘Test-Aankoop’ bevestigt antenneprobleem iPhone 4

Test-Aankoop is de grootste consumentenorganisatie van België en staat garant voor onpartijdige tests met betrouwbare resultaten. En na de enorme vloed van geruchten rondom de iPhone 4 met zijn antenneprobleem is het dan ook vanzelfsprekend dat deze organisatie er het fijne van wilde weten. Conclusie: Test-Aankoop raadt de iPhone 4 af.

Lees verder na de advertentie.

Zo hebben zij onafhankelijke tests gedaan met de iPhone 4 en men kwam al snel tot het besluit dat bij aanraking van de antenne er een forse daling van het uitgezonden signaal waar te nemen was. Dit zou als resultaat hebben dat in gebieden met een minder goede dekking de gesprekskwaliteit achteruit gaat. Dit is onaanvaardbaar, zo stelt Test-Aankoop.

Indien de antenne niet wordt aangeraakt zou er geen probleem zijn, echter dit is quasi onmogelijk indien je wenst te telefoneren. Ook het gegeven van een gratis hoes om het antenneprobleem aan te pakken is en blijft een voorlopige noodoplossing. En zo bevestigde Apple dat het om een hardwareprobleem gaat en niet softwarematig kan worden verholpen.

Hoewel de iPhone 4 vele andere opties heeft, besluit de organisatie met een afrading van Apple’s nieuwste product. Van zodra de iPhone 4 de rekken in België treffen, zullen er meerdere testen gebeuren, maar deze blijft in de eerste plaats een toestel dat gemaakt is om mee te telefoneren.

Bron: www.test-aankoop.be

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen