Terugblik: 12 dagen cadeaus-actie afgelopen en opnieuw iTunes Festival Londen
Redactie

Vanaf gisteren is de 12 dagen cadeaus-actie van Apple, die duurde vanaf 26 december tot en met 6 januari, afgelopen. Deze twaalf dagen is er elke dag een item gratis weggeven. Dit waren muziek en applicaties voor iPhone en iPad. Vorig jaar was er veel kritiek op de actie omdat er weinig applicaties weggeven zijn. Destijds waren dit er twee. Deze keer zijn het er wel meer geworden maar nog steeds niet verschrikkelijk veel. Dit hoeft ook niet, aangezien muziek ook geld kost.

Met vier apps en acht nummers of EP’s lijkt de actie toch geslaagd. Hoewel de applicaties vrij onbekend zijn en ze ook niet van hoge kwaliteit waren, was de muziekkeuze wel van goede kwaliteit.

iTunes Festival Londen

Net als vorig jaar organiseert Apple ook dit jaar weer het iTunes Festival in Londen. Tijdens dit gratis festival komen er elke dag in juni meerdere artiesten naar een locatie in Londen. De eerste artiesten die bekend gemaakt zijn, zijn Linkin Park, Duran Duran en Rumer. Elke week worden er meerdere artiesten bekend gemaakt op iTunesFestival.com

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.