Telfort verkoopt uit toestellease verkregen tweedehands iPhones

Telfort verkoopt sinds kort ex-leasetoestellen waaronder de iPhone 4 en iPhone 4S. Deze zijn aan te schaffen in combinatie met een sim-only-abonnement.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Telfort: tweedehands iPhone kopen

Provider Telfort geeft 3 maanden garantie op tweedehands leasetoestellen en kopers kunnen de smartphones binnen 7 werkdagen na afsluiting van het abonnement retourneren.

Op dit moment zijn er tweedehands modellen van iPhone 4 (249 euro voor 8GB) en iPhone 4S beschikbaar (329 euro voor 16GB). Daarbij dient de koper wel een sim-only-abonnement van tenminste 12 maanden af te sluiten. De nieuwprijs van de toestellen ligt op respectievelijk 350 en 535 euro.

Naast de iPhones zijn er ook tweedehands Android-smartphones te bestellen via de site van Telfort. Alle telefoons zijn uitgebreid gecontroleerd op krassen, beschadigingen en functionaliteit.

Zo weet je zeker dat de smartphone een werkende luidspreker, camera en 3G/wifi-module heeft. Verder zijn de toestellen simlockvrij en worden ze geleverd met een universele oplader en een nieuwe headset. Ook alle eerdere gebruikersgegevens zijn verwijderd.

Telfort toestellease

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.