Eindelijk: Telfort stopt vanaf 7 mei met toestellease

Gijs Ettes
29 april 2014, 13:58
1 min leestijd
Eindelijk: Telfort stopt vanaf 7 mei met toestellease

Na KPN en Hi stopt ook provider Telfort op korte termijn met toestellease. De abonnementsconstructie waarbij je je toestel voor een vast bedrag per maand als het ware huurt, wordt vervangen door Telfort ToestelBundel. Dit is een abonnement met een vast maandbedrag en een toestel dat gewoon eigendom is van de klant.

Lees verder na de advertentie.

Toestelbundel vervangt toestellease

Telfort toestellease

Een Telfort Toestelbundel kan afgesloten worden voor een duur van 12 of 24 maanden, waarna de (bij)betaling voor het abonnement automatisch stopt en je als klant alleen nog betaalt voor het sim-only-abonnement. Hoeveel je per maand betaalt voor het toestel hangt af van de prijs ervan; bij high-end smartphones is de prijs hoger, terwijl goedkopere toestellen geen bij- een aanbetaling vereisen.

Heb je nu nog als Telfort-klant een abonnement met toestellease, dan kun je na afloop van je huidige contract verlengen en gebruikmaken van Toestelbundel en desgewenst kiezen voor een nieuw toestel. De nieuwe abonnementsstructuur is voor zowel consumenten als zakelijke klanten beschikbaar.

KPN en dochterondernemingen Hi en Telfort startten in 2012 met toestellease. Telfort is de laatste die de abonnementsstructuur afschaft, waardoor elk toestel dat je vanaf 7 mei via de provider bestelt, direct van jou is.

Lees meer over Telfort

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu