De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Telfort schaft toestellease af en zet iPhone 5S in de uitverkoop

Gijs Ettes
7 mei 2014, 14:00
1 min leestijd
Telfort schaft toestellease af en zet iPhone 5S in de uitverkoop

Telfort heeft vandaag officieel zijn toestellease abonnementen afgeschaft. De abonnementsconstructie waarbij je je toestel voor een vast bedrag per maand huurde, is vervangen door Telfort ToestelBundel. Tegelijkertijd is de provider nu de goedkoopste iPhone 5S aanbieder voor wie het model met 16GB gratis in huis wilt halen.

Telfort iPhone 5S aanbieder

Een iPhone 5S abonnement heb je bij Telfort sinds vandaag namelijk al voor 36 euro per maand, waarbij je niet hoeft bij te betalen en 100 min/sms en 500MB data krijgt. Het abonnement is relatief beperkt, maar wel aanzienlijk goedkoper dan dat van Tele2. Die provider was voorheen het goedkoopst als je een 5S gratis wilde bestellen. Een iPhone 5S met Tele2 abonnement kost nog steeds 44 euro, waarbij je 300 minuten, 2500MB data en het toestel gratis krijgt.

Wie is de goedkoopste iPhone 5S aanbieder?

Hieronder hebben we de beste iPhone 5S aanbiedingen voor je uitgelicht. Een Telfort Toestelbundel kan afgesloten worden voor een duur van 12 of 24 maanden, waarna de (bij)betaling voor het abonnement automatisch stopt en je als klant alleen nog betaalt voor het sim-only-abonnement.

Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S prijzen vergelijken

Bekijk product

We hebben momenteel geen Apple iPhone 5S prijzen. Bekijk alle iPhones met prijzen.

Vergelijk alle iPhones

Heb je nu nog als Telfort-klant een abonnement met toestellease, dan kun je na afloop van je huidige contract verlengen en gebruikmaken van Toestelbundel en desgewenst kiezen voor een nieuw toestel.

Lees meer over Telfort

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu