Telfort-klanten kunnen vanaf 31 maart aan de slag met 4G

Gijs Ettes
24 maart 2014, 13:32
1 min leestijd

Vanaf 31 maart kunnen Telfort-klanten eindelijk gebruikmaken van 4G. Om snel te internetten via het Telfort 4G-netwerk hebben zij echter wel een extra bundel nodig (Internetversneller 4G). Die is toe te voegen aan een bestaand Telfort-abonnement en werkt alleen als het abonnement, toestel en de simkaart voldoen aan de voorwaarden voor 4G. Daarnaast is een speciale u-simkaart benodigd.

Lees verder na de advertentie.

De bundel die nodig is om gebruik te maken van het Telfort 4G-netwerk kost 5 euro en is maandelijks opzegbaar. Volgens de provider geeft dit klanten de kans om te ervaren of en hoe snel 4G in hun omgeving werkt. Het Telfort 4G-netwerk heeft een maximale snelheid van 25 Mbit/s, wat neerkomt op een theoretische downloadsnelheid van circa 3,1MB per seconde. De uploadsnelheid bedraagt 10 Mbit/s, wat gelijkstaat aan circa 1,25MB per seconde. Dat is ruim drie keer zo snel als de huidige standaardsnelheid van de internetbundels van Telfort.

De iPhone 5, iPhone 5S en iPhone 5C zijn de enige Apple-telefoons die 4G ondersteunen. Heb je een iPhone 4S of een ouder toestel, dan moet je het helaas doen met 3G of wifi.

De beste Telfort 4G aanbiedingen

In het overzicht hieronder zie je de beste aanbiedingen die Telfort momenteel biedt in combinatie met een iPhone. De virtuele provider maakt voor telefonie en mobiel internet gebruik van het netwerk van KPN.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen