Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Klant bij Telfort? Dan is je 3G-snelheid nu verdubbeld

Wouter Nijsen
1 december 2014, 15:15
1 min leestijd
Klant bij Telfort? Dan is je 3G-snelheid nu verdubbeld

Voor gebruikers van Telfort is er vandaag goed nieuws, want de provider heeft bekendgemaakt de snelheid van haar 3G-netwerk kosteloos te verhogen.

Lees verder na de advertentie.

Telfort 3G-netwerk

De snelheid van het Telfort 3G-netwerk is vanaf vandaag dubbel zo snel. Dit betekent dat je nu een maximale downloadsnelheid van 14 Mbit/s en 2 Mbit/s uploadsnelheid behaalt. Begin dit jaar werd het 3G-netwerk van Telfort ook al sneller; er werd toen de sprong gemaakt naar een snelheid van 7 Mbit/s.

Mocht je nog gebruikmaken van de InternetVersneller 3G, dan hoef je hier vanaf vandaag niet meer voor te betalen. Gebruikers van deze bundel kunnen voortaan gratis mobiel internetten met de hoogste 3G-snelheid. Uiterlijk 5 december ontvang je als Telfort-klant een sms’je over de snelheidsverhoging.

Telfort 3G-netwerk

Ook 4G beschikbaar

Telfort biedt naast 3G ook abonnementen met een 4G-verbinding aan. Deze is in de praktijk twee tot vijf keer zo snel en vooral handig wanneer je veel surft, muziek luistert en video’s bekijkt via het mobiele netwerk. Ook daalt de snelheid niet wanneer er meerdere mensen zich op hetzelfde netwerk bevinden, wat komt doordat 4G stabieler is. Omdat Telfort onderdeel is van KPN maakt het gebruik van hetzelfde netwerk. Het voordeel hiervan is de landelijke dekking voor zowel 3G als 4G.

Wil je meer lezen over de mobiele abonnementen en andere diensten van Telfort? Check dan deze pagina.

Categorie: Providers

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's