Tele2 introduceert Smartmix-abonnementen met onbeperkt internet

Gijs Ettes
17 februari 2014, 14:15
2 min leestijd
Tele2 introduceert Smartmix-abonnementen met onbeperkt internet

Provider Tele2 heeft nieuwe Smartmix-abonnementen geïntroduceerd met onbeperkt internet. Als je bij deze abonnement je databundel hebt opgesoupeerd, gaat je internetsnelheid omlaag en worden er geen extra kosten gerekend. Desgewenst kun je kiezen voor de eenmalige aanschaf van een extra internetbundel om te voorkomen dat het internet wordt afgeknepen.

Lees verder na de advertentie.

Tele2 hanteert dus niet zoals eerder buitenbundelkosten voor het gebruik van mobiel internet. “De mogelijkheden geven klanten volledige controle over hun kosten zodat zij nooit meer voor onverwachte verrassingen komen te staan”, aldus de virtuele provider. Als de maandelijkse internetbundel bijna verbruikt is, kunnen Tele2-klanten gemakkelijk per sms extra MB’s bijbestellen om te voorkomen dat de internetsnelheid wordt verlaagd.

→ Tele2 iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Tarieven Tele2 Smartmix-abonnementen

Afhankelijk van het verwachte verbruik in de resterende dagen van de maand kun je als klant kiezen uit 5 bundels (van 50MB tot 1GB) met prijzen van tussen de 1 euro en 10 euro. In de tabellen hieronder zie je welke tarieven Tele2 rekent voor hun abonnementen met en zonder toestel. Ook zie je hoeveel elke databundel kost en wat je kwijt bent voor extra MB’s.

Tele2 Smartmix-abonnementen

Tele2 timmert aan de weg in Nederland: eind vorige maand werden de nieuwe Tele2 NonStop-abonnementen gelanceerd. De provider maakte vandaag bekend dat in de afgelopen drie maanden 62.000 mensen hebben gekozen voor een nieuw mobiel abonnement van Tele2, waarmee het bedrijf voor het negende achtereenvolgende kwartaal de snelst groeiende mobiele aanbieder in Nederland is.

De beste Tele2 iPhone aanbiedingen

Op dit moment kun je ook al een iPhone met Tele2 abonnement afsluiten; de virtuele provider heeft een aantal scherpe deals voor de nieuwste iPhones, maar ook voor oudere modellen.

Zo heb je de iPhone 5S al gratis voor 54 euro per maand en de iPhone 5C voor 38 euro per maand. Bekijk alle Tele 2 iPhone aanbiedingen hieronder:

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu