Tele2 NonStop-abonnement biedt onbeperkt bellen en sms’en
Gijs Ettes

Tele2 gaat vanaf 12 februari een NonStop-abonnement aanbieden met onbeperkt bellen en sms’en. Daarnaast hoef je bij het Tele2 NonStop-abonnement niet meer bij te betalen wanneer je je databundel overschrijdt; in dat geval wordt de internetsnelheid verlaagd.

Door die verlaging kun je na het overschrijden van de databundel bij het Tele2 NonStop-abonnement alleen nog e-mailen en chatberichten via WhatsApp en Facebook versturen. Wel heb je de optie om MB’s bij te kopen: voor 1 euro krijg je 50MB, voor 2,50 euro 100MB, voor 4 euro 200MB, voor 5 euro 500MB en voor 1000MB betaal je een tientje.

Tele2 NonStop

Het Tele2 NonStop-abonnement zelf kost maandelijks 12,50 euro voor onbeperkt bellen en sms’en. Een databundel moet je er dan nog zelf bij afsluiten. De goedkoopste optie is 200MB voor 5 euro. Wil je ook nog een toestel bij je abonnement, dan kan dat vanaf 7,50 euro. Het goedkoopste Tele2 NonStop-abonnement met toestel en internet komt daarmee neer op 25 euro per maand.

De beste Tele2 iPhone aanbiedingen

Op dit moment kun je ook al een iPhone met Tele2 abonnement afsluiten; de virtuele provider heeft een aantal scherpe deals voor de nieuwste iPhones, maar ook voor oudere modellen.

→ Tele2 iPhone kopen? Check de beste aanbiedingen!

Zo heb je de iPhone 5S al gratis voor 54 euro per maand en de iPhone 5C voor 38 euro per maand. Bekijk alle Tele 2 iPhone aanbiedingen hieronder:

[ad-block id=18 style=narrow]

Het laatste nieuws over Tele2

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.