Tele2 vergroot databundels kostenloos en activeert 4G-bellen voor iPhones

Lars Paijmans
31 januari 2017, 15:43
1 min leestijd
Tele2 vergroot databundels kostenloos en activeert 4G-bellen voor iPhones

Tele2 schudt zijn abonnementen op in februari. Vanaf morgen zijn bundels groter en zijn Tele2 sim only abonnementen maandelijks opzegbaar. Ook kunnen iPhone-gebruikers hun voordeel doen met VoLTE bellen via het netwerk van Tele2.

Lees verder na de advertentie.

Tele2 maandelijks opzegbaar vanaf 1 februari

In een persbericht laat Tele2 weten vanaf 1 februari de nodige veranderingen door te voeren voor zowel nieuwe als bestaande klanten. Iedereen die vanaf 1 februari een abonnement afsluit bij de provider kan dit iedere maand stopzetten. Dit geldt voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. Goed nieuws voor nieuwe klanten die hierdoor dus niet meer vast zitten aan een abonnement van één of twee jaar.

Tele2 maandelijks opzegbaar

Daarnaast worden de bundels van 4GB en 8GB mobiel internet vergroot naar respectievelijk 5GB en 10GB. De prijs voor deze bundels verandert niet. Omdat Tele2 naar eigen zeggen denkt dat de 1GB, 2GB en 24GB bundels nog de behoeften van de klanten dekken, worden deze niet aangepast.

Eindelijk 4G bellen voor iPhone-gebruikers

Sinds afgelopen vrijdag kunnen eigenaren van een iPhone 6 of nieuwer (inclusief de iPhone SE) ook via VoLTE bellen op het netwerk van Tele2. Zij kunnen nu ook op deze manier bellen in HD-kwaliteit. De enige voorwaarde die Tele2 hier aan stelt is dat je de meest recente versie van iOS installeert. Bellen via 4G wordt namelijk ondersteund vanaf iOS 10.2.

Het voordeel van bellen via 4G is dat de verbinding in de regel betrouwbaarder is. Dit zorgt ervoor dat je sneller met elkaar verbonden bent, maar ook dat de gesprekskwaliteit hoger is. Wil je meer weten over bellen via 4G? Lees dan hieronder onze ervaringen over een week lang bellen via 4G.

Lees ook: Bellen via wifi of 4G: hoe het telefoongesprek beter wordt in de toekomst

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen