Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Tele2 biedt nu ook de nieuwste iPhones met 4G-abonnement aan

Gijs Ettes
24 februari 2016, 10:30
1 min leestijd
Tele2 biedt nu ook de nieuwste iPhones met 4G-abonnement aan

Sinds gisteren biedt Tele2 zijn 4G-abonnementen ook als sim only aan. Vandaag heeft de provider meer nieuws: je kunt nu ook bij Tele2 terecht voor de laatste iPhones. Daarnaast start de voorverkoop van de Galaxy S7, Samsungs antwoord op de iPhone 6S.

Tele2 iPhone verkoop gestart

Vanaf vandaag kun je bij Tele2 de nieuwste iPhones bestellen, zo heeft de provider bekendgemaakt. Zowel de iPhone 6S (Plus) als iPhone 6 (Plus) zijn aan het assortiment toegevoegd en op voorraad in combinatie met een abonnement. Voor de iPhone 6 met Tele2 abonnement betaal je 29 euro per maand, waarbij je 100 min/sms krijgt en een databundel van 1GB. Uiteraard is 4G inbegrepen en de bijbetaling voor het toestel bedraagt welgeteld 0 euro.

Wil je een jonger model, dan kun je ook gaan voor de iPhone 6S met Tele2 abonnement voor 38 euro per maand. Daarbij krijg je eveneens een 1GB databundel en 100 min/sms. Via onderstaande links kun je alle deals van de provider bekijken.

Als gezegd biedt Tele2 sinds gisteren ook sim only-abonnementen met 4G. Voor 10 euro per maand krijg je een 1GB databundel en 100 min/sms. De abonnementen vanaf 16 euro per maand (1,5GB data) bieden onbeperkte minuten en sms’jes. Voor een meerprijs kun je beschikken over een maandelijks opzegbaar abonnement.

Check voor prijzen en meer info de beste sim only aanbiedingen onze sim only vergelijker. Hier kun je de beste deals bekijken, vergelijken en gemakkelijk filteren op jouw voorkeuren.

Lees het laatste nieuws over Tele2

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu