Techniek Nederland-enquête: de winnaar van de refurbished iPhone 7 is bekend! (ADV)
Gesponsord artikel

Techniek Nederland geeft een refurbished iPhone 7 weg. Door het invullen van hun vragenlijst over thuiskopieheffing maakte je kans. Lees snel verder of jij gewonnen hebt!

Update 14 mei 2019: de winnaar van de refurbished iPhone 7 is: Evelien Bruins! Van harte gefeliciteerd! We sturen de iPhone 7 zo snel mogelijk naar je op. We willen alle deelnemers bedanken voor het meedoen aan deze winactie.

Doe de enquête van Techniek Nederland

techniek nederland

Techniek Nederland (oorspronkelijk UNETO-VNI) wil meer inzichten krijgen in de manier waarop jij je smartphone gebruikt. Dit heeft vooral te maken met de Thuiskopieheffing en of deze wel of niet afgeschaft zou moeten worden.

Bij de verkoop van ieder nieuw verkocht toestel is een thuiskopieheffing verplicht. In het geval van smartphones gaat dat op 4,70 euro per toestel. Deze heffing is ingevoerd om artiesten te compenseren, omdat op deze apparaten muziek kan worden opgeslagen.

Consumenten luisteren steeds meer via betaalde streamingdiensten als Spotify, YouTube en Apple Music. Techniek Nederland wil nu weten of jij nog muziekbestanden lokaal op je smartphone opslaat, of je enkel via streamingdiensten naar muziek luistert.

Techniek Nederland is de ondernemersorganisatie die het Keurmerk Refurbished heeft geïntroduceerd. Het doel van dit keurmerk is een hoog kwaliteitsniveau garanderen en daarmee vertrouwen creëren in de aanschaf van refurbished iPhones. Dankzij het keurmerk krijgen iPhones een tweede leven en worden er schaarse materialen en energie bespaard.

Win een refurbished iPhone 7 32GB

Zo bespaart een refurbished iPhone de productie van een nieuw exemplaar, wat ongeveer neerkomt op 27 kilo CO2. Met een geschatte verkoop van 250.000 stuks in Nederland betekent dit een besparing van 6.750.000 kilo CO2.

Door de vragen in de enquête te beantwoorden, maak je kans op een refurbished iPhone 7 met 32GB aan opslaggeheugen. Deze iPhone is zo goed als nieuw, de hoogste klasse als het over refurbished iPhones gaat. Techniek Nederland overhandigt deze gesponsorde iPhone aan iPhoned, zodat iPhoned contact opneemt met de winnaar en het toestel opstuurt.

Deelnemen kan tot en met vrijdag 10 mei 17:00 uur. De winnaar wordt op 13 mei bekendgemaakt.