Tablet-geruchten: Apple benadert lokale media
Redactie

Apple schijnt volgens de geruchten verschillende media-bedrijven te benaderen om content te produceren voor hun nog te introduceren Tablet. Gisteren verscheen het gerucht dat Apple de NYT  zou hebben benaderd om hun krant uit te brengen voor de Tablet, en vandaag verscheen een gerucht dat Apple een Australische krant zou hebben benaderd.

Om zelf de speculaties aan te vullen, zal ik mijn idee over deze benaderingen beschrijven:

Ik denk dat een belangrijke functie van het tablet de e-bookfunctie gaat worden. In deze e-book applicatie zal je heel veel boeken kunnen downloaden tegen betaling. Naast de bekende boeken kan je ook actuele dagbladen, weekbladen en tijdschriften downloaden. Er zal dus een soort App Store komen, alleen zal deze boeken en tijdschriften aan gaan bieden.

Om tijdens de introductie van het apparaat al enkele aanbieders te hebben, zoekt Apple nu alvast partners. Door een aantal grote bedrijven te strikken hoopt Apple dat de rest van de bedrijven ook content gaan aanbieden in de Store.

Nogmaals, bovenstaande beschrijving is mijn persoonlijke visie. Alhoewel ik mezelf er aardig mee kan overtuigen, hoeft dit natuurlijk helemaal niet te gebeuren. Hoe denken jullie over een tablet?

Bron: MacRumors

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.